Kancelarii Notarialnych w Łodzi nie mało. Ceny usług też nie małe. Warto więc wymienić się informacjami w temacie notariusz Łód notariusz Łódź. Która kancelaria wykonała dla Was usługę godną polecenia? Z jakich usług jesteście szczególnie zadowoleni?
Czy ktoś z was korzystał z usług Zuzanny Lucińskiej (Tu macie link z jej stroną, może ktoś po lokalizacji ją rozpozna). Szukam jakiegoś dobrego notariusza do sprawy spadkowej i nie powiem, ale zależy mi na czasie i żeby też nie było jakoś super drogo...
No hej! Ja korzystałam z usług Magdaleny Krakowićskiej w sprawie spadku i dobrze na tym wyszłam a już mnie ktoś chciał wykolegować... Parę miesięcy później trafiłam do niej znów tym razemz rodzicami z prośba o pomoc przy podpisywaniu dokumentów w sprawie zakupu mieszkania od dewelopera. Spokojnie mogę polecić. Rzetelna i fachowa kobieta!
Ostatnio zmieniony przez starka Pią Lut 13, 2015 14:34, w całości zmieniany 2 razy
Jeśli chodzi o notariuszy w Łodzi to ogólnie różnica pomiędzy nimi polega po pierwsze na tym, że z niektórymi można się targować, a z innymi nie, a po drugie czy to co zrobią nie będzie stwarzało problemów w kw kilka spraw załatwiałem z http://notariusz-jablonski.pl i jak na razie było ok, więc ze swojej strony mogę polecić
A próbowałaś się kontaktować z Magdaleną Chróscielewską? Bo wydaje mi się, że w takich sprawach ona również ma spore doświadczenie. Masz tutaj 666 609 065 jej nr telefonu. Sądzę, że jak przedzwonisz i zapytasz to dowiesz sie czy mogą wam pomóc.
Zerknijcie sobie na ten cennik http://www.notariusz.bielsko.pl/cennik/. Zawsze przed skorzystaniem z usług należy zapytać o cenę, albowiem możemy się zdziwić. Niektóre stawki określa rozporządzenie, ale są też takie, w którym wskazana jest tylko maksymalna kwota.
Ja korzystałam z usług kancelarii notarialnej www.notariuszwlodzi.com.pl i mogę wam powiedzieć że spotkałam się tam z bardzo profesjonalną obsługą. Kancelaria ta jest warta polecenia, więc się do niej zgłoście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum