Forum Łódź, Paintball Łódź, Quady Łódź, Snowboard Łódź     BlogiBlogi      Szukaj     Formularz kontaktowy Formularz kontaktowy      Regulamin      Mapa Google      Kalendarz      Użytkownicy      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości ·

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bemary, do, gastronomiczne, goracych, potraw, przechowywania

Bemary gastronomiczne do przechowywania gorących potraw
Autor Wiadomość
pela
pornoMASKOTKA


Dołączył: 16 Sty 2015
Posty: 84

Points: 528
Wysłany: Pią Lut 19, 2016 09:41 Bemary gastronomiczne do przechowywania gorących potraw


Czy znajdą się tutaj osoby zajmujące się prowadzeniem restauracji czy gastronomi? Czy bemary gastronomiczne, sprawdzą się jako pojemniki do przechowywania potrwa w optymalnych warunkach termicznych? Na co zwracać uwagę przy ich zakupie?
_________________
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich.
 
 
eney
pornoMASKOTKA


Dołączył: 02 Lut 2015
Posty: 82

Points: 564
Wysłany: Pią Lut 19, 2016 12:54 Re: Bemary gastronomiczne do przechowywania gorących potraw


pela napisał/a:
Czy znajdą się tutaj osoby zajmujące się prowadzeniem restauracji czy gastronomi? Czy bemary gastronomiczne, sprawdzą się jako pojemniki do przechowywania potrwa w optymalnych warunkach termicznych? Na co zwracać uwagę przy ich zakupie?


Są to urządzenia przygotowane właśnie do przechowywania potraw. Moja żona ma swój bar oraz kupila sobie ostatnio 3 takie bemar bo wprowadziła w nim możliwosć kupowania sobie dań na wagę. Sprawdza się to. ma wielu klientów tak więc pewnie w najbliższym czasie dokupi kolejne. Bemary możesz znaleźć w hurtowniach gastronomicznych. Na przykład tutaj:
http://multigastro.pl/cat...-gastronomiczne
_________________
hikter
 
 
jakub637
pornoMASKOTKA

Dołączył: 25 Kwi 2017
Posty: 4

Points: 20
Wysłany: Wto Kwi 25, 2017 10:23 


a one są opłacalne teraz przynajmniej
_________________
www.top10escorts.com
 
 
buddd
pornoMASKOTKA

Dołączył: 14 Maj 2017
Posty: 1

Points: 4
Wysłany: Nie Maj 14, 2017 15:18 


jak jest duży ruch to bemar jest całkiem dobrym rozwiązaniem, tylko trzeba pamiętać, że jedzenie po 2,3 godzinach leżenia w czymś takim nie nadaje się już do podania. Tzn. nie kiśnie ani nie śmierdzi, ale traci wszelkie wartości odżywcze, kolor i wygląda zwyczajnie nieapetycznie.
_________________
http://budimaxkunicki.pl
 
 
mirraa
pornoMASKOTKA

Dołączył: 15 Lip 2017
Posty: 4

Points: 34
Wysłany: Sro Sie 23, 2017 20:13 


Po co w ogóle takie bemary??One nie są do niczego potrzebne jedynie zajmuje miejsce a kto by chciał jeść ciągle odgrzewane dania?Lepiej pomyśl jak gotować na bieżąco, czyli jakie dania powinny się znaleźć w Twoim menu aby wychodziły z kuchni świeżo robione. Poczytaj sobie na profesjonalnej stronie dla gastronomii grupy unilever: https://www.unileverfoods...notrawstwu.html o marnowaniu żywności.
Ostatnio zmieniony przez mirraa Sro Sie 23, 2017 20:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  







Statystyki wizyt z innych stron
Support forum phpbb by phpBB3 Assistant
powered by PhpBB by Przemo, modified by ixdude.com
.
.