Marker: NT
Team: MADSHEEP
Quad: Suzuki Dr-Z400
Tel:: 691-957-515 Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 490 Skąd: Łódź
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 14:09
Obelix ja na Quadach to się nie znam ,ale myśle że napęd na 4 koła przy tych terenach to minimum warto wspomniec rónież o tym że kawał z Ciebie chłopa.Najlepiej pojedź i spradź
ok ale jak sie zakopie to będzie źle no ale w sumie już go kupiłem ma przejechane 1000 km ale tylko po torach, lasach i plażach (wiem że po lasach i plażach nie wolno jeździć ale dowiedziałem się o tym po jeżdżeniu).
_________________ Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. – św. Augustyn
Marker: NT
Team: MADSHEEP
Quad: Suzuki Dr-Z400
Tel:: 691-957-515 Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 490 Skąd: Łódź
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 16:27
eeee tam najwyżej nie będziesz wjeżdżał w najgłębsze banga ja też chchiałem jechać z nimi ale musze się jeszcze zastanowić bo ja mam KT Ma a to inna bajka
Dye ale z tego co pamietam ........masz konia więc .......jak nie KTM to trzeba tylko chciec (bez obrazy) wydaje mi sie że ani kon ani Ktm będzie im trudno poruszac sie z grupa na czterokółkach ot i tyle
Marker: Etek 4,angelA1
Deska snow: burton custom ics
Quad: yamaha grizzly 450
Wiek: 38 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 667 Skąd: Wrocław, Alex
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 19:47
ja jako jezdzacy i posiadajacy grizzly powiem ze nie masz sie o co martowic, mamy wyciagarki i zawsze sobie pomagamy, jak nie sporobujesz to sie nie dowiesz!!!
wiec jak bedzie ustawka to dawaj smiało i sie niczym nie przejmuj.
Uwarzam ze osoby ktore nie maja quada ani nie jezdza nie powinny sie wypowiadac!
_________________ maksyma zycia: trzeźwość to nasz wróg!
wielkie dzięki jak zrobię prawo jazdy B1 ( szkoda że będe miał je dopiero pod koniec czerwca [ jeśli w ogóle zdam ]) to jadę z wami na pierwszą ustawkę jaka będzie
_________________ Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. – św. Augustyn
Marker: ni ma
Team: ECHO
Deska snow: sanki
Quad: deskorolka
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 12:02
maurycyy napisał/a:
ja jako jezdzacy i posiadajacy grizzly powiem ze nie masz sie o co martowic, mamy wyciagarki i zawsze sobie pomagamy, jak nie sporobujesz to sie nie dowiesz!!!
Co racja to racja, a maurycyy jak mało kto wie cos na ten temat bo pokonuje najciezsze tereny na slickach
_________________ Jeżeli polski rolnik nie ma krowy, a jego sąsiad ma dwie, to ten polski rolnik zamiast robić wszystko aby też mieć dwie krowy - woli żeby sąsiadowi te dwie krowy zdechły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum