Hej Chcę wybrać się na 18 urodziny ze znajomymi do jakiegoś klubu w Łodzi. Chciałam żeby był dość duży, dobra muza, aby były w nim fajne loże bądź też private rooms , c czy moglibyście mi coś polecić ?
Ostatnio zmieniony przez Klaudiak963 Czw Lut 26, 2015 14:25, w całości zmieniany 1 raz
A restauracja bydgoszcz czyli http://www.karczmamlynska.com.pl/ Nie można w niej zorganizować przyjęcia np dla rodzinki. Tym bardzej, że posiada ogróek, gdzie można posiedzieć w ciepłe dni.
W domu czy w remizie też takie urodziny mają super miejsce. Muzykę możesz fajną znaleźć na: Tuba.fm , gdzie znajdziecie coś spokojnego, rytmicznego, rockowego czy hip-hopowego. Wyszukiwarka prosta i fajna muza na okrągło.
hmm, ja na 18 proponowałabym domówkę ale jeżeli koniecznie chcesz impreskę w jakimś klubie to dużo jest na ul. Piotrowskiej , może znajdziesz coś dla siebie
Takie urodziny warto jest spędzić w niezapomniany sposób. Dobrym rozwiązaniem jest zarówno impreza w lokalu, ale i zwykła, huczna impreza w domu.
_________________ "Ten years ago, the machines who rule the future sent an unstoppable Terminator to assassinate the yet unborn John Connor. They failed. In 1991, the machines will try again."
_________________ Może to dziwne, ale przyjemne doświadczenia i spokojne przyjazne dni nie są zbyt dobrą materią do opowieści, podczas gdy przeżycia niepokojące, nieprzyjemne, a nawet groźne tworzą kanwę wspaniałych historii i długo o nich można opowiadać.
zależy jakie miejsca lubisz, w sensie klimatu. jeżeli ma to być coś luźniejszego polecam czekoladę, raz byłem na osiemnastce właśnie w tym klubie i było bardzo fajnie. z kolei jeśli lubisz troszkę bardziej spokojne rozwiązanie to klub szafa jest dosyć fajny. no i mają tam chyba najtańsze drinki w mieście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum