Witam was może mi pomożecie mam 14 lat interesował mnie paintball od dłuższego czasu i wreście się zapisałem na grę.
Widziałem, że dużo osób ma swój własny sprzęt, jest wasz sklep na Włókniarzy i chiałbym też posiadac swój własny sprzęt tylko jeszcze się nie znam na broniach do paintball.
Może byście mi doradzili jak sprzęt tani dobry bym kupił, sprzęt dla zaawansowanych cały komplet (bez kulek)
Ile by to kosztowało, bym też was prosił o nazwy co jak się nazywa i ile to wszystko by mnie to wyniosło do 3500pln granica.
Jeszcze mam jedno pytanie jak się ma swój własny sprzęt to co z tą butlą? za ile się ją doładowuje i na ile starcza na 1 gre? czy to jednorazówka?
Doliczcie też rękawice i mundur (Czyli ochraniacze) Nie wiem jak to się nazywa po waszym języku
1 Pojemnik do którego sypie sie kulki
2 Pojemniki na kulki- to się nazywa chyba Tuby tak?
3 Butla
4 Ten taki wężyk
Mam oko na ten sprzęcik wydaje mi się fajny tylko czy opłacalny i czy akutalny?
Więc mam pytania jak zwykle czy opłca się kupic ten sprzęt i czy jest na Włókniarzy on?
http://www.boyztoyz.pl/sk...pack_14341.html
Z góry dziękuję nie jestem pewny czy to ten dział, jak nie to przepraszam. Czekam na wiele i podobnych odpowiedzi Tak że na wszystkie moje pytania odpowiedzie czekam:)
Pozdrawiam:)))
PS: jak możecie wyślij zdjecia kompletu lub osobnych rzeczy które mi radzicie kupic, nie chce kupic złych rzeczy a później załowac.
Proponuje pojechać na 2-3 gry, zobaczyć do jest pięć i dopiero zastanawiać się nad sprzętem.
Allegro jest pełne takich co kupili, a potem nie strzelają, byli 2-3 razy.
Co do Włókniarzy, hmmm z tego co wiem, to chłopaki się przenieśli:)
BOYZTOYZ
ul. Zamorska 57
93-478 Łódź
Godziny pracy sklepu w sezonie zimowym:
Grudzień
Poniedziałek - Piątek 9-19
Sobota 10-15
24.12.2010 pracujemy 9-14
31.12.2010 sklep nieczynny
Styczeń
Poniedziałek - Piątek 9-18
Sobota 10-15
_________________ W życiu trzeba być twardym jak przeterminowane żelki
Marker: NT
Team: MADSHEEP
Quad: Suzuki Dr-Z400
Tel:: 691-957-515 Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 490 Skąd: Łódź
Wysłany: Sro Gru 22, 2010 21:14
poczytaj troszkę, bo widzę ,że świeżak jesteś...
na forum jest dużo rzeczy na takie tematy, za 3500 proponuje
marker Planet Eclipse Ego8 ewentalnie Geo (używane cena 1400 zł)
butla używana kewlarowa około 350 zł (co gre się nabija)
magazynek TYLKO I WYŁĄCZNIE Dye Rotor cena 400 zł może ciut taniej
maska : Sly, Dye i4 najlepsze w tej chwilli no może empire events
jakiś pas na tzw. faty (tuby w Twoim języku) około 200 zł nie polecam żadnych kamizelek
dobry sprzęt wyjdzie Cię w tej chwili około 2500 zł chcesz napisz mi prywatną wiadomość pomogę Ci wszystko znaleźć
Weź pod uwagę że kupując sprzęt używany powinieneś posiadać wiedzę w temacie.
Albo mieć kogoś kto Ci doradzi.
Inaczej mogę cię naciągnąć.
Z ta gwarancją sprzętu używanego to OK ale warunek że masz na to dokumenty które potwierdzają taką gwarancję, paragon, karta gwarancyjna z której możesz skorzystać w polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum