Dye pasujesz jak cholera do tej kulawej drużyny Tylko mówisz a nic nie robisz to dokładnie tak jak oni. Jednego czego się nauczysz to pieprzenia głupot są w tym mistrzami Dzisiaj tak jak Ty dali kolejny raz przykład jak się dużo mówi a nic nie robi
_________________ Ulung zawsze zostanie ulungiem. Zwłaszcza leśny. Paintball Łódź, Łódź paintball
Musieliście mieć za***isty powód żeby w czwórke nie przyjechać. Ja dymałem przez całe miasto i dwie wsie na ten trening a Wy nawet nie daliście znać wcześniej że nie przyjedziecie. Trening się nie odbył bo byśmy tylko we dwójke z Zeekerem ćwiczyli co oczywiście jest bez sensu. Przez półtora roku opuściłem dwa treningi wcześniej o tym imformując. Zadna z moich nieobecności nie przyczyniła się do odwołania treningu w przeciwieństwie do Waszych nieobecności Trenujecie niecałe pół roku a nieobecności macie już więcej niż my wszyscy razem wzięci przez ostatnie półtora roku.
Od samego gadania nie gra się lepiej a naprawde nic innego nie robicie. Wczorajszy sparing był tego dowodem.
_________________ Ulung zawsze zostanie ulungiem. Zwłaszcza leśny. Paintball Łódź, Łódź paintball
Marker: NT
Team: MADSHEEP
Quad: Suzuki Dr-Z400
Tel:: 691-957-515 Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 490 Skąd: Łódź
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 08:58
miałem jechać z Murzynem ,ale zadzwoniłem i dowiedziałem się ,że ich nie będzie.Zaproponował mi żebym zgadał się z tobą Sabrina ,ale nie miałem jakoś ochoty jechać bez tej "kulawej drużyny"
No na hali nie ćwiczycie to zapraszam na polanke to zaraz za sobotą tylko zaklepcie termin z cieciem. Chociaż Wy jesteście tacy PRO że wam już ani hala ani polanka nie jest na poziomie
Twoja stara jest Pro ale w serach Oj Sawiczku pałka jesteś Jeśli chcesz się przyczepić to złe zdjęcia wybrałeś Jak byś się przypatrzył to ja wogóle nie klęcze tylko przysiadzie przekładałem się tam z prawej na lewą i odwrotnie a na drugim zdjęciu ja biegłem bez strzelania na przebiegu a kiedy biegniesz bez strzelania marker możesz trzymać w jednej ręce jak na rozbiegu jeśli Ci tylko tak wygodnie byle byś się szybko złożył To element który powtarzamy co drugi trening ale faktycznie Ty możesz o tym nie wiedzieć bo chodzisz na treningi w kratke A do mnie na polanke też nie przyjeżdżasz
Nawet jeśli bym to źle zrobił to ja nie jestem PRO bo przyjeżdżam na wszystkie treningi i słucham konstruktywnych uwag pod moim adresem bez zbędnego gadania. A przekładanie się dołem bieganie z lufą do dołu trzymając marker oburącz, klękanie na nie tym kolanem, granie górą, brak ogarnięcia przed grą mam już dawno za sobą. Ale jeśli masz coś konstruktywnego chętnie posłucham i się zastosuje o ile będzie miało to sens.
Najgorsze jest to że Sawik jak powiedział tak zrobił i wstrzymał dostawy sera na moim osiedlu
Marker: SL74
Team: Haze Team
Deska snow: LibTech
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 09:48
Cytat:
a na drugim zdjęciu ja biegłem bez strzelania na przebiegu a kiedy biegniesz bez strzelania marker możesz trzymać w jednej ręce jak na rozbiegu jeśli Ci tylko tak wygodnie byle byś się szybko złożył To element który powtarzamy co drugi trening ale faktycznie Ty możesz o tym nie wiedzieć bo chodzisz na treningi w kratke
Dariuszu drogi przeanalizujmy poniższe zdjęcia krok po kroku....
Jak WSZYSCY dobrze widzimy to co piszesz nie ma żadnego pokrycia...
Zdjęcie nr 1 i nr 2 dokładnie nam to pokazują.
Darku nie jest sztuką ubrać coś w słowa, co oczywiście potrafisz chyba najlepiej.
Popieraj słowa czynami...
Mam nadzieję że na tym kończymy naszą dyskusję gdyż jak sam zaznaczyłeś
Cytat:
słucham konstruktywnych uwag pod moim adresem bez zbędnego gadania.
Piotrze co do analizy to na pierwszym i drugim zdjęciu widać jak zaczynam biec ze strzelaniem na lewy cover. Kiedy zaczeła na mnie strzelać jeszcze baza postanowiłem pobiec bez strzelania bo na dwie przeszkody strzelać w biegu na pewno bym nie dał rady bo za cienki jestem a gdybym dalej biegł ze strzelaniem na cover lub baze najprawdopodobniej by mnie wyjeli. Błędęm moim napewno była niewłaściwa ocena sytuacji bo powinienem odrazu biec bez strzelania.
Marker: czerwono-czarny
Team: Chaos
Deska snow: santa cruz
Wiek: 35 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 542 Skąd: Łódź - WIDZEW
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 17:28
Sawik jak byś nie zwrócił to jest bieg Sabriny na tak zwanej "pełnej ku***e" jak byś trochę jeszcze poćwiczył to byś wiedział że tak się też biega a jeśli chodzi o dwa kolana to też się tak gra zwłaszcza jak ktoś bardzo skrócił kąt i musisz się przytulić do przeszkody co widać na zdjęciu.
P.S POMPKI RULEZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!
_________________ When God is gone and the Devil takes hold...
Paintball Łódź, Łódź paintball
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum