Marker: każdy możliwy
Team: POLAND
Deska snow: LIB TECH only
Quad: 700 Yamaha
Tel:: 533 004 138
Łyżwy: VAPOR X70
Kij: VAPOR X70 Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 12 Lis 2004 Posty: 6934 Skąd: Łódź
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 12:52
01.07.2007 BOYZTOYZ CUP 3v3 Speedball
01.07.2007 BOYZTOYZ CUP 3v3 Speedball
Organizator: exx & zeeker
Sponsor: BOYZTOYZ, LOGITECH
Data: 01.07.2007
Godzina: 10.00
Miejsce: KS Orzeł Łódź
http://plan.naszemiasto.pl/plan_lodz.html
Wpisowe od drużyny kulki FPO: 45 PLN
Wpisowe od drużyny kulki BYO: 90 PLN
Hp z butli
Pole: nowiutkie baloniki.
Zapisy:
Zapisy są prowadzone na forum i w sklepie BoyzToyz. Termin zapisów do dnia 30.06.2007
Nagrody:
Puchar za 1 miejsce
- inne cenne nagrody będą podane na dniach
Zasady: Gra 3v3 Speedball zasady PPLH, dozwolony dowolny ubiór
Główne założenia:
Turniej amatorski tylko dla drużyn z województwa łódzkiego. W składzie drużyny może być jedna osoba grająca w speedball. Organizator zastrzega sobie prawo do akceptacji składów drużyn.
Dla nowych osób:
9.00 bedzie omówienie zasad gry oraz zapoznanie z zasadami gry na balonach. Turniej jest amatorski i ma na celu popularyzje sportu i zachecenie leśników do gry w speeda
Prosimy nie zastanawiąc sie z zapisywaniem, napewno bedzie fajna zabawa w formie pikniku przy grilu
Prosze o sprecyzowanie: "W składzie drużyny może być jedna osoba grająca w speedball." - jesli ktos nie gra (ale grał) w speedball to moze byc w mojej druzynie? Bo skoro exx (gral w speedball - pplh) jest z zeekerem...?
Też bym spróbował, a jak dla amatorów to coś dla mnie Mam tylko prośbę podajcie mi jakiegoś lika do wszystkich zasad pplh, coś tam znalazłem ale nie wiem czy to wszystkie zasady, z góry dzieki
ja poszukam skladu (jak ktos chetny pisac na priv) oczywiscie nie jestem zawodnikiem speedbalowym (chyba ze jeden PPLH sie liczy ) wiec jesli jakis spedowiec chetny to zapraszam
Witam!
Sawik-tippmanem tez dasz rade
Jesli szukacie speedowcow do skladu-to D-TOX chetnie pomoze Pavo,Devi i Kaktus na pewno z wami zagraja.
A umiejetnosci zdobyte na speedzie przydadza sie wam w lesie.
_________________ 99% zaufania,przy 100% kontroli
"Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny.Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzi jest zwyczajnie głupia, to należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania są raczej idiotyczne niż rozsądne."
Bernard Russel
"Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny.Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzi jest zwyczajnie głupia, to należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania są raczej idiotyczne niż rozsądne."
Bernard Russel
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 11:18
Witam
pytanko do organizatorów czy możemy się dopisać do listy???
zaczynamy naszą przygodę ze speedballem i szukamy turniejów takich jak ten dla amatorów, jesteś my klubem sportowym z Wieruszowa (województwo Łódzkie) i chętnie byśmy wystawili dwie drużyny Yamakasi i Yamakasi blue
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 13:31
nie będę oszukiwał wszyscy graliśmy w speeda ale nie w PPLH czy PPXL do tej pory robiliśmy to na polu oponiarskim i bardzo amatorsko, teraz dorobiliśmy się balonów i koszulek klubowych ale to chyba nie robi z nas zawodowych graczy składy podam na początku następnego tygodnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum