W końcu nie wiem, czy była gra w ubiegł? niedzielę, ale ja na pewno przeleżałem cał? niedzielę z gor?czk? ponad 38 stopni, ... ale było - minęło. Wpisuję się na niedzielę:
1.Smoll
2.Michał-(smoll)
3.Róż? - (smoll)
4.Piotrek (smoll)
5.kubsta (80% na razie, ale forma zwyżkuj?ca)
6. giepe - (będ? potrzebne kulki)
Wpisywać się ziutkowie...
Pozdrawiam.
_________________ "giepe" - Paweł Góras
paintball Łódź, Łódź paintball, snowboard łódź, forum paintball łódź, forum Łódź, Łódź forum, quady Łódź, Łódź quady, hokej Łódź, speedball Łódź,
Paintballowa Armia Województwa Łódzkiego
Smoll'u dzisiaj na Forum napisał "Rampi" z Piotrkowa - podrzuciłe? mu kiedy? link do naszej strony - pisał, że ma ekipę (5 osób) i chcieliby się zacz?ć bawić w paint'a, ale wpierw chc? się zapoznać z zabaw? i prosz? o odpowiedĽ - skontaktuj się z nimi (może również exx), bo jak pisze najpierw chcieliby pograć na wypożyczonym sprzęcie, a może mieliby?my "nowe siły" w grupie?
Pozdrawiam.
_________________ "giepe" - Paweł Góras
paintball Łódź, Łódź paintball, snowboard łódź, forum paintball łódź, forum Łódź, Łódź forum, quady Łódź, Łódź quady, hokej Łódź, speedball Łódź,
Paintballowa Armia Województwa Łódzkiego
Wstałem i tak bol? mnie plecy, że w?tpię w mój dzisiejszy przyjazd. Poza tym bez kulek to chyba trzebaby było szyszkami strzelać. A słyszałem, że kiepsko z celno?ci?...
_________________ Use your brain, then your weapon.
Paintball Łódź, Łódź paintball
Marker: każdy możliwy
Team: POLAND
Deska snow: LIB TECH only
Quad: 700 Yamaha
Tel:: 533 004 138
Łyżwy: VAPOR X70
Kij: VAPOR X70 Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 12 Lis 2004 Posty: 6934 Skąd: Łódź
Wysłany: Pon Lip 04, 2005 07:51
Panowie a juz pisze ktorys raz z kolei.
Kazdy z nas ma swoje jakies sprwy , obowiazki ect.
Jesli mnie czy Smolla nie ma na graniu w waszej kwesti pozsotaje zorganizowanie BAZY, HP , ktore zawsze gdzies sa i beda dane ale trzeba sie teamtem zainteresowac!! i nie za 5 m grania.
Sprawa kulek, kazdy z was wie czy bedzie gral czy nie, ja nie zawsze trzymam rezerwer 5 kartonow z roznych kulek zeby wam dogodzic.
Trzymam glownie tanie kulki na komercje ktore nie kazdym odpowiadaja.
Jesli mnie nie ma na graniu to tez waszym interesie jest zorganizowanie sobie kulek lub podjechanie po nie. Franek do mnie przyjechal w czwartek i kupil jeden karton kulek ktory mialem w zapasie.
Po za tym info o kulkach jak sie zapisujcie powino byc odrazu a nie o 12 w sobote a granie jest w niedziele o 10. Kulki sprzedawane po 500 szt niestety ale moga byc tylko takie jakie w danym momencie mam. Wybor jest przy zamawianiu kartonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum